< Tilbake til oversikten

Karbonadedeig med hull i vakuumpakningen - holdbarhet?

#1

Ethereal sa for siden:

På vei hjem fra butikken har jeg greid å perforere tre av fire karbonadedeigpakker jeg kjøpte med en skarp kant av en annen vare (...:rolleyes:), og siden jeg ikke akkurat hadde planlagt å spise disse med en gang, håper jeg nå å få dem til å holde lengst mulig i kjølekskap (har ikke fryserdel).

Kan jeg få dette til ved å pakke dem veldig godt inn i kjøleskapet? Holder vanlige fryseposer, i så fall?

Er det evnt like greit å steke opp noe? Å lage retter ferdig og ha i kjøleskapet byr på litt problemer m.h.t oppbevaring siden kjøleskapet mitt er bittelite.


#2

elien sa for siden:

For å ha lengst mulig holdbarhet på de, så er det nok lurest å steke de opp


#3

nellie sa for siden:

Holder vel i 3-4 dager, godt pakket inn.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.