< Tilbake til oversikten

Finnes det ikke en eneste sjokolade man kan spise mye av uten å dø av magekrampe?

#1

Yrla sa for siden:

Ja, med lav GI selvsagt. Uten fiber eller søtning som gir gass. Jeg synes det er kjedelig å aldri kunne ta mer enn noen få gram. Det er på tide at vi får noen gode alternativer. Alle de nye inneholder fiber!!


#2

kamp sa for siden:

Tåler du stevia?


#3

vaskeklut sa for siden:

Så lag din egen, da. Det er mange gode oppskrifter på egen sjokolade, både her på forumet og ellers på det store internett.


#4

Yrla sa for siden:

Ja, men de tre jeg har sett med stevia inneholder også inulin.

#5

amritam sa for siden:

Jeg lager sjokolade av 100% sjokoladen fra iHerb + temmelig mye kakaosmør så den ikke blir altfor mørk + vaniljepulver og stevia. Som "fyll" kan jeg blande i mandler og/eller gojibær.


#6

HP sa for siden:

77-90% blandet ca 50/50 med grønn Cocosa, smeltet i panne og kjølt i kjøleskap. Jeg kan spise mye av den i den forstand at jeg er fornøyd etter 3-4 biter.


#7

Yrla sa for siden:

ja, det er vel ingen vei utenom å måtte lage selv. Takk


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.