< Tilbake til oversikten

Hva sier du?

#1

Maria82 sa for siden:

Ser det er mange som er drevne her, og kan dette godt!
Vi er jo alle forskjellige, og hadde vært kjekt å høre litt råd og tips.
Lyst å svare? :)

  1. Hvor lenge har du vært i ketose / prøvd ketosekuren?
  2. Hvordan synes du det går?
  3. Har du noen tips å dele, som du skulle ønske du visste når du begynte på kuren?
  4. Har du en favorittmat/oppskrift som du har lyst å dele?

#2

Maria82 sa for siden:

Jeg kan jo begynne :)

  1. Jeg har vært i ketose i en mnd

  2. Jeg synes det går overraskende bra, denne kuren funker mye bedre på meg enn alle andre slankeopplegg jeg har prøvd.

  3. Tips:
    -ikke sammenlign med andres vektnedgang, ikke fokuser dag for dag - men gjerne mnd for mnd
    -spis deg mett, men ikke fråts i ´lovlig´ mat.
    -liker snickers? Prøv denne: www.iherb.com/Atkins-Endulge-Caramel-Nut-Chew-5-Bars-1-2-oz-34-g-Each/21256#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=atkins&rc=44&sr=null&ic=6

  4. favorittmat/oppskrift
    Nå har jeg akuratt bakt steinalderbrød.
    6 egg
    120 gram x 6 forskjellige nøttetyper og frø
    1 dl olje og cocosa
    2 ts salt


#3

Nicpins sa for siden:

Som gammal ruttis kan jeg vel slenge meg på jeg.

  1. Har levd permanent på Ketolyse/Lavkarbo i ganske nøyaktig 8 år og 12 dager til nå...

  2. Jeg har fått livet i gave på nytt. Blitt helt frisk fra utallige plager og sykdommer, og gått ned 54 kilo. Jeg som før var så syk og ødelagt av betennelser at jeg ikke kunne jobbe og måtte ha hjelp til å kle på meg om morran, kjører nå rundt i ei anleggsmaskin på 100 tonn hver eneste dag, sterk og glad og fornøyd med livet :D

  3. Skriv opp ALT du spiser, hver eneste dag, i hvertfall i et halvt år fremover. Da kan du lett gå tilbake og "feilsøke" hvis vektnedgangen stopper opp. (For mitt vedkommende stoppet vekta opp hvis jeg spiste bær, mandler, nøtter og tomater, selv om "alle" andre på Ketolyse kunne spise det)

  4. Hvit saus lagd av en boks kremfløte, et beger Coop Cream Cheese, noen hvitost-rester fra kjøleskapet, og et egg. Varmes forsiktig, skal ikke koke. Smaker helt som vanlig hvit saus, perfekt til gratinering av grønnsaker og bacon i ovnen.

Ønsker alle nye masse lykke til videre! :heia: Stå på!


#4

BenteR sa for siden:

1
Har vært i ketose i over tre og et halvt år, og kommer til å være det resten av livet
2
Går helt supert, er etterhvert veldig vant med dette livet.
3
For meg er ikke dette en kur, men en livstil takket være sykdommer der ketose er eneste valget mitt. For de som er nye vil jeg anbefale å se på alle mulighetene i stedet for å se på ketose som en begrensing. Utrolig mye god mat man kan kose seg med, selv i ketose.
4
Siden jeg er multiallergiker og må holde meg unna gluten, alle meieriprodukter (inklusive smør og ost), nøtter, mandler, soya, eggehvitte, skalldyr og enkelte fisker, setter jeg utrolig stor pris på sausekjøtt eller tilsvarende middager som koker i timevis og får frem alle de gode smakene uten å måtte bruke noe ekstra for å fremheve/balansere smakene


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.