< Tilbake til oversikten

Gratinert lettsaltet torsk med spinat

#1

Sivensvans sa for siden:

Gratinert lettsaltet torsk med spinat

Tilberedningstid:25min
Sunn og god fiskeform til hverdag og fest!

Ingrediens

4 personer

800 gtorskefiletlettsaltet350 gspinatfrisk 2 sssmør1 stkpurreløk150 ggulost3 dlcrème fraîche0.5 tsmuskatnøttrevet pepper etter smak

[INDENT]Jeg liker ikke mat som stirrer på meg.

  • Odvar Nordli[/INDENT]

Slik gjør du

  • 1. Ingredienser
  • 2. Forvarm ovnen til 220 grader. Legg spinat og smør i bunnen av en ildfast form. Skjær purre i skiver.
  • 3. Rens og del fisken i biter, og ha purre og fisk i formen. Riv osten, bland med creme fraiche og krydre med muskatnøtt og pepper.
  • 4. Ha osteblandingen over fisken og stek i ovnen til fisken er akkurat gjennomstekt og osten er smeltet, omtrent 15 minutter.

Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.