#1
Sivensvans sa for siden:
Gratinert lettsaltet torsk med spinat
Tilberedningstid:25min
Sunn og god fiskeform til hverdag og fest!
4 personer
800 gtorskefiletlettsaltet350 gspinatfrisk 2 sssmør1 stkpurreløk150 ggulost3 dlcrème fraîche0.5 tsmuskatnøttrevet pepper etter smak
[INDENT]Jeg liker ikke mat som stirrer på meg.
- Odvar Nordli[/INDENT]
Slik gjør du
- 1. Ingredienser
- 2. Forvarm ovnen til 220 grader. Legg spinat og smør i bunnen av en ildfast form. Skjær purre i skiver.
- 3. Rens og del fisken i biter, og ha purre og fisk i formen. Riv osten, bland med creme fraiche og krydre med muskatnøtt og pepper.
- 4. Ha osteblandingen over fisken og stek i ovnen til fisken er akkurat gjennomstekt og osten er smeltet, omtrent 15 minutter.