< Tilbake til oversikten

Hva skal du ha til middag i dag, januar-februar-mars 2017

#1

annex sa for siden:

[b][/b]Hei, nytt år og ny middags-tråd som kan være til inspirasjon.


#2

annex sa for siden:

Stekte kyllinglår, med bakte tomater og litt grønne erter + fløtesaus


#3

BenteR sa for siden:

I dag, 4/1, rollerburger og woka grønnsaker. De andre hadde også pastaskruer.
I går, 3/1, Scampi og grønnsakwok i østersaus, mens de andre spiste hjemmelgaet fiskegrateng.
Mandag 2/1 var det kyllingfilet i kokosmelk/tomat/soya/currypaste/grønnsak-saus i stekeovnen. Stekte også noen kyllingfieter med fløtesaus til de som ikke liker kokosmelka.
Søndag 1/1 var det julepølse og rotmos + hjemmelaga tomatsuppe med rådyrkjøtt.


#4

Liseta sa for siden:

I dag blir det svinesnadder her hjemme, med uglybeans og hjemmelaget bernesaus :)


#5

kamp sa for siden:

Kyllingvinger med wok grønnsaker fra rema


#6

BenteR sa for siden:

Krydra tomatsuppe med kjøttdeig til meg
og hjemmelaget pizza til de andre.


#7

annex sa for siden:

I dag blir det kyllingrester og grønnsaksmos,

og i morgen skal jeg nyte buffet på Kiel-ferga - gleder meg


#8

BenteR sa for siden:

Buffet er aldri feil :) kos deg annex!

Her hadde vi Lammefrikassè og så laga jeg ei Black Sunday til de andre så de hadde noe godt mens de så på Sporten på TV.


#9

kamp sa for siden:

Lam korma, nydelig


#10

BenteR sa for siden:

I dag ble det kylling- og laksewok (med stekt ris til de andre)


#11

index sa for siden:

Her ble det svinestrimler med stekte grønnsaker og bernaisesaus. Kjøttet var fem dager over siste forbruksdato, men det smakte godt og jeg er fortsatt i god form. Synd å kaste god mat...


#12

BenteR sa for siden:

Wow Index; det hadde ikke jeg våget. Bra det gikk bra da!

Her får de andre komle med salt lammekjøtt, mens jeg skal ha kylling i kokosmelk og karri


#13

Carisma sa for siden:

Svinekjøtt kjenner man veldig fort lukt på om det er for gammelt. Bare tull å kaste brukbar mat. Vi har hatt svin indrefilet i dag fra halvpris-disken på kiwi. Siste forbrukslån var 3/1, men var helt fint det.


#14

Maja Èlen sa for siden:

Flott med middagstråd! Trenger som oftest all den inspirasjonen jeg kan få.

I dag har familien mast seg til pasta bolognese, og da jeg nylig har startet opp med larvkarbo igjen kan jeg ikke si nei-nei til all "vanlig mat" som de vil ha. Samtidig ønsker jeg ikke og sitte med noe helt annet ved middagsbordet. Så da blir det bolognese på meg også, men istedetfor pasta tenker jeg å ha blomkål og squash oppi.


#15

Liseta sa for siden:

Maja Elen: du kan strimle squash med ostehøvelen, og kok de 2 min :)


#16

BenteR sa for siden:

De andre får komle og salt lammekjøtt i dag også,
jeg lager meg ei form i ovnen med grønnsaker, kylling og kokosmelk


#17

BenteR sa for siden:

I dag blir resten av komla stekt med morrpølse til gjengen, mens jeg spiser resten av formen min fra i går.




#20

BenteR sa for siden:

I dag var det storvask i huset siden gubben er av gårde og henter sønn og barnebarn til langhelg her.
Middagen ble derfor helt enkelt hjemmelaget pizza til de to sønnene mine og ei kjøttdeigsuppe til meg selv. Fikk god hjelp på kjøkkenet :)


#21

Lemen sa for siden:

I dag blir det rester av onsdagens kyllingsuppe med karri og kokosmelk.


#22

BenteR sa for siden:

Det ble pølse og pasta i ostesaus til de andre og resten av suppa til meg. Ble ikke middag før halv elleve på kvelden pga sen ankomst for sønn og sønnesønn + gubben min som var sjåfør.


#23

Carisma sa for siden:

I går hadde vi løvbiff med sellerirotfries og bearnaise, i dag skal vi ha ostelasagne og i morgen blir det kalkunstek med rosenkål.


#24

kamp sa for siden:

Fårikål


#25

annex sa for siden:

Bidos (kjøttgryte med reinsdyrskjøtt)



#27

kamp sa for siden:

Ertesuppe på salt svineknoke


#28

Maja Èlen sa for siden:

I dag har jeg spist Gerds ostekarbonader, med blomkål- og brokkolimos og aspargesbønner til.


#29

Festina lente sa for siden:

Gerds lavkarbo blomkålsuppe med bacon 😋


#30

BenteR sa for siden:

I dag hadde vi "rydde kjøleskapet".
Fordrar ikke og kaste mat, så da blir det rydde-kjøleskapet for rester sånn dann og vann.
jeg spiste pinnekjøtt og kålrotmos, en sønn hadde kyllinglår og ris og en hadde ostekoteletter og ris. Grønnsaker og saus til.


#31

Pearl sa for siden:

Idag blir det Salma laks ovnsbakt med blomkålmos og grønnsaker (rødbeter, pastinakk, selleri, søtpotet) kokt i min nye dampovn. :)


#32

BenteR sa for siden:

Gratulerer med ny dampovn Pearl!
Her blir det lungemosgrateng til guttene og ei kylling-gryte til meg.
I morgen blir det ertesuppe. Gleder meg allerede :)


#33

annex sa for siden:

I dag blir det biff med bearnaise (ferdigkjøpt på boks), grønnsaksblanding og stekte tomater
Prosjekt: Skal lære meg å lage bernaise-saus!


#34

Butterfly83 sa for siden:

Grillet kylling, salat og karrimajones.



#36

kamp sa for siden:

Kylling med grønn curry saus


#37

Festina lente sa for siden:

Ostepølser med italiensk salat og stangselleri (ja, vet, pussig kombinasjon...:o)


#38

sylwester sa for siden:

Vel.. Jeg lagde bacon, skinke, blomkål og brokkoligrateng, vegansk oumph "tikka" masala og chilliconcarne på søndag så jeg vet hva mine neste 24 måltider blir... Trenger ikke å lage mer middag på 4 uker :D


#39

Carisma sa for siden:

I dag blir det tomatsuppe fra Trines matblogg med pølsebiter


#40

nellie sa for siden:

Kebabsalat.:)


#41

Carisma sa for siden:

Ovnsstekte nakkekoteletter med brokkoli og Cafe de Paris-saus

I morgen blir det kveite med grønne grønnsaker og sandefjordsmør


#42

Festina lente sa for siden:

Biff og grønnsaker for andre dag på rad. Er på jobbreise og spiser på restaurant...... Håper de har noe fisk på menyen på den restauranten vi skal på i morgen :o


#43

bærrgen sa for siden:

Nakkekoteletter og gratinert sellerirot :)


#44

sylwester sa for siden:

[LEFT]Henger litt etter, men de siste 2 ukene har jeg spist en bolognesgryte og skrei greencurry:

Idag hadde jeg kun 3 porsjoner igjen så jeg lagde 17 porsjoner med mat til. Svin sweetandsour og Laksegryte:

Det at dette er det eneste jeg spiser er ikke helt sant da jeg lager noe mat i helgene. Denn ehelga har jeg lager egg og bacon og taco sammen med familien :D

[/LEFT]


#45

BenteR sa for siden:

Luksus for tiden:
jeg har kjøkkenfri fordi eldste sønnen har en periode der matlaging er toppers (han er bipolar, så det gjelder og nyte denne interessen hans mens den er der :) )
I dag fikk jeg en nydelig grønnkålsalat med mye godt i, bla sopp, paprika,persille, oregano, tomat, squash etc + karbonader.
De andre hadde også poteter og brun saus.
I går fikk jeg en deilig kyllinggryte med kokosmelk og chili + en frisk salt med bringebær og sitronskrell og saft.
I morgen skal jeg få grytekjøtt kokt i øl + varm salat.
Gjelder og sette pris på slik luksus :)


#46

Maja Èlen sa for siden:

Oi det vil jeg kalle luksus ja! Få servert mat er noe av det beste som finnes. Den smaker liksom ekstra godt da :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.