Sivensvans sa for siden:
Ser ut som en herlig forrett, spør du meg! :)
Råmarinerte kamskjell med ingefær, soya og pepperrot
Tilberedningstid:15min
Du kan lage sashimi med fisk og sjømat etter ønske. Bare husk å bruke råvarer av god kvalitet. Kamskjellene får en nydelig smak marinert i lime, soya og litt ingefær. Toppet med pepperrot får retten den perfekte piffen.
Server gjerne som en lekker forrett!
Ingrediens4 personer
8 stkkamskjell3 stklime0.5 dlsoyaolje2 sssyltet ingefær50 gpepperrot3 ssgressløk
[INDENT]Elsk din niste som deg selv.
- Dag Evjenth[/INDENT]
Slik gjør du
-
- Kutt kamskjellene i tynne skiver og legg på tallerkenen.
-
- Lag marinaden ved å blande limejuice, soya og finhakket syltet ingefær. Smak eventuelt til med litt av laken fra den syltede ingefæren.
-
- Hell marinaden over kamskjellene rett før servering.
-
- Dryss revet pepperrot og finhakket gressløk over ved servering.
(Publisert16.07.2014, endret14.01.2015)