< Tilbake til oversikten

Forrett: Råmarinerte kamskjell med ingefær, soya og pepperrot fra www.godt.no

#1

Sivensvans sa for siden:

Ser ut som en herlig forrett, spør du meg! :)
Råmarinerte kamskjell med ingefær, soya og pepperrot

Tilberedningstid:15min
Du kan lage sashimi med fisk og sjømat etter ønske. Bare husk å bruke råvarer av god kvalitet. Kamskjellene får en nydelig smak marinert i lime, soya og litt ingefær. Toppet med pepperrot får retten den perfekte piffen.

Server gjerne som en lekker forrett!

Ingrediens

4 personer

8 stkkamskjell3 stklime0.5 dlsoyaolje2 sssyltet ingefær50 gpepperrot3 ssgressløk

[INDENT]Elsk din niste som deg selv.

  • Dag Evjenth[/INDENT]

Slik gjør du

    1. Kutt kamskjellene i tynne skiver og legg på tallerkenen.
    1. Lag marinaden ved å blande limejuice, soya og finhakket syltet ingefær. Smak eventuelt til med litt av laken fra den syltede ingefæren.
    1. Hell marinaden over kamskjellene rett før servering.
    1. Dryss revet pepperrot og finhakket gressløk over ved servering.

(Publisert16.07.2014, endret14.01.2015)


#2

stinei sa for siden:

Åååå, det så godt ut det! Elsker kamskjell!


#3

Sivensvans sa for siden:

Mee too! Og så elsker jeg thai-smakene, så det må jo bli en god kombinasjon dette!;)


#4

Anne sa for siden:

Nam....denne må prøves. Helt klart.
Takk😊


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.