< Tilbake til oversikten

Spiring endrer næringsinnholdet og den glykemiske indeksen på frø, korn og frø

#1

Yrla sa for siden:

Det er interessant hvordan næringsinnholdet endres og blir mer lavkarbo-vennlig. Ved å spise spirede korn, frø og bønner får man i seg masse nyttig, og for vegetarianere mer protein også. Jeg er bare i begynnelsen av å forske på dette og håper å finne noen nøyaktige tall for næringsinnhold og kalorier før og etter spiring på forskjellige spire-emner + smaksforskjellene på de forskjellige spirene. Noen med erfaring og kunnskap om dette? Denne linken henviser til noe om næringsinnholdet www.kitchenstewardship.com/2010/03/19/food-for-thought-the-health-benefits-of-sprouting/
denne henviser til smakene:www.hgtv.com/design/outdoor-design/landscaping-and-hardscaping/top-10-sprouting-seeds-pictures

her er det mye info [url="www.kitchenstewardship.com/2010/03/19/food-for-thought-the-health-benefits-of-sprouting/"]www.kitchenstewardship.com/2010/03/19/food-for-thought-the-health-benefits-of-sprouting/[/url]


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.