kamp sa for siden:
Noen som har ketolyse vennlig oppskrift med lammebog/fårikål kjøtt? Helst ikke melkeprodukter men tar i mot alt.
kamp sa for siden:
Noen som har ketolyse vennlig oppskrift med lammebog/fårikål kjøtt? Helst ikke melkeprodukter men tar i mot alt.
BenteR sa for siden:
Jeg elsker lammesuppe (blir faktisk enda bedre med det rimelige fårikålkjøttet av sau)
Kok lammet til det er ferdigkokt i vann med salt, litt pepper og timian.
Ta opp kjøttet og skjær det i biter.
Fres løk, hvitløk, gulrøtter og sellerirot i biter noen minutter før du har det over i kraften sammen med kjøttet + 1 box hakkede tomater (jeg bruker den med basilikum) + eventuelle urter (veldig godt med timian, merian, basilikum, etc.)
Jeg har stort sett alltid denne suppa i fryseren i porsjonspakninger og jeg elsker den!
Om de andre i huset også skal spise den, pleier jeg å ha oppi poteter i tillegg, men har potetene bare kløyvd i to slik at det er lett for meg å unngå dem.
La koke i ca 15-20 minutter og smak til med salt/pepper
sylwester sa for siden:
Jeg får lyst til å fåreslå Fårikål :D
Så vidt jeg vet er det lite melk i kål, den lager seg selv i store kvanta og kan nytes i flere dager til ende og smaken blir bare bedre...
Jeg er og glad i gryter og der vil fårikålkjøtt passe fint. Jeg pleier å slompe sammen ei gryte, men basis er alltid 1/4 surret purre, 3 bokser tomat, 1 blomkål i skiver, 1-4 friske chilli og krydder som kokes mørt og kjøre glatt.
Litt avhengig av om jeg hiver i en dåse fløte eller 4ss olivenolje bruker spisskumin, paprika og pepper eller garammasala og koriander får jeg tomatsuppe, indisk gryte, stroganoffgryte eller meksikansk gryte.
Jeg har somregel 750-1kg grønnsaker i biter i tillegg (favoritten er stangselleri og blomkål) + 1-1,5kg kjøtt i. Er middag ei hel uke eller masse porsjonspakker i fryseren :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.