< Tilbake til oversikten

Søtpotetchips

#1

Kanutten sa for siden:

Høvle søtpoteten med en vanlig ostehøvel. Fordel skivene på et bakepapir. Krydre dem etter smak og mikkre dem til de ser stekte ut. Selv om de fremdeles er myke vil de stivne og bli sprøe
Prøv deg frem. Vil du ha MER chips pensler du dem med olje før mikkringa.

Snadder!!


#2

Camomilla sa for siden:

Åh, datteren min har laget vanlige potetchips på denne måten, og de blir veldig gode. Sikkert supert med søtpotet, takk for tips :)


#3

Chamomilla sa for siden:

Har ikke mikro... :p Men det går kanskje i stekeovn...


#4

Kanutten sa for siden:

Bare å teste! ;0)


#5

Lillemy71 sa for siden:

Søtpotet er så godt, pleier å bake den jeg og spise med skje som snop :) Påvirker heldigvis ikke blodsukkeret mitt så mye :D


#6

Tiki sa for siden:

Hvor mye reelle kh er det da i f.eks. 100gr. søtpotet hvis en tar hensyn til at det ikke trigger blodsukkeret så mye?


#7

Lillemy71 sa for siden:

Hvor mye den trigger ditt blodsukker, kan bare du finne ut av for alle reagerer forskjellig, men søtpotet har en middels GI, ca 56 og er full av vitaminer og mineraler.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.