< Tilbake til oversikten

Gratinert fiskeform

#1

guro sa for siden:

Gratinert fiskeform

· Fiskefileter

skives og legges i ildfast form. Ha salt, pepper og litt sitronsaft over.

· Grønnsaker( purre, gulrøtter, squash, paprika, sopp, hvitløk og lignende)

freses lett før det overhelles fisken.

· Lettrømme

· (1-2 ss sammalt spelt)

· salt og pepper

· litt sitronsaft

· revet ost

blandes og helles over fisken med grønnsakene.

Stekes på 95°C (gjerne med steketermometer) til ferdig.

Kjernetemperatur :
· Rød fisk: 56-58°C
· Hvit fisk: 60°C


#2

Marianne sa for siden:

Takk Guro! Skal prøve denne, ideelt med sånn derre: Ta hva du har av grønnsaker... :)

Har laget en del fisk i det siste, fordi jeg har funnet ut den geniale greia å putte fisken i en form og sette inn i ovnen. Er ikke så glad i å steke i stekepanna. Har prøvd litt forskjellige krydder og urter og slikt, men ikke med rømme. Nam, vi elsker rømme (de fleste av oss i familen da). I hvert fall er vi veldig glade i fisk alle sammen. MHM skrev en oppskrift i journalen sin i går også, den må vi få inn under Oppskrifter.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.