< Tilbake til oversikten

Blødninger på lchf

#1

Larkollen sa for siden:

Spiser veldig mye fett..
Kanskje 30-40 gr karb pr dag..
Tar p- piller.yasminelle
Trener 6 dager i uken

Var hos gynekolog rett før sommeren og alt OK.
Har småblødninger nå og får stort sett alltid det når jeg er strengere med kosten. Vil det normalisere deg eller vil jeg fortsette å ha disse blødning ene ? Flere med erfaring?


#2

BenteR sa for siden:

Tråder som handler om dette nederst på siden her.
Såvidt jeg skjønner er det helt normalt å få kluss med menstruasjonen i starten. Jeg har vært heldig og ikke hatt noen problmer med det.
Jeg spiser forøvrig over 300 g fett daglig...........


#3

Larkollen sa for siden:

Takk:) det skjer hver gang og derfor modererer jeg da maten .. Denne gangen hadde jeg ikke tenkt til å la dette stoppe meg så jeg håper det gir seg etterhvert:)


#4

Larkollen sa for siden:

Det er ikke akkurat småblødninger men denne gangen er det faktisk som mens. Hva skal jeg gjøre? Gidder jo ikke ha mensen hver 24. Dag ...


#5

TrillTrall sa for siden:

Nå er vel hver 24. dag ikke så langt unna det som regnes som normal syklus. :) Gi det litt tid så går det seg nok til skal du se, det er nok kroppen som prøver å overkjøre p-pillen og menstruere som normalt.


#6

Larkollen sa for siden:

Jeg mente hver 14 dag.. Skrev feil:(


#7

Larkollen sa for siden:

Nå sitter jeg inn kobber spiral om 14 dager og håper hormonene kan klare å stabilisere seg da?..


#8

TrillTrall sa for siden:

Den skal ikke virke inn på hormonene nei. :)


#9

CharlesFreeman sa for siden:

Jeg har skjenket min mann et pokersett. Han er glad i gambling,derfor likte han denne gaven. Jeg la merke til at han foretrekker en rulett på casinonsvenska.eu/spelautomater/ klubben. Men jeg kunne ikke kjøpe ham den ekte ruletten og hente den hjem:))


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.