< Tilbake til oversikten

Lchf rabarbrapai

#1

Larkollen sa for siden:

1 kopp knuste mandler
2 ss valnøttmel eller knuste valnøtter
4 store ss rom temperert smør
2 ss sukrin gold

Alt dette smuldres til en slags deig

10 stilker rabarbra renset, skrelt og kuttet
6 dråper toffee stevia
4 ss sukrin gold
Kokes opp
I litt vann

Hell rabarbrarøren i en paiform og smuldre nøtteblandingen over!
Strø 2 ss sukrin gold over hvis du vil

Stekes på 180 grader i ca 40 min. Serveres med vanilje cremefraiche eller krem.

Vaniljekrem fraiche:

5 ss crème fraiche
1/2 ts vaniljepulver( ikke vaniljesukker)
6 dråper toffee stevia
Røres :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.