< Tilbake til oversikten

Alternativ til rå hvitløk?

#1

Tropicana sa for siden:

Jeg vet det er mye karber i hvitløk, men vet dere ca hvor mye det er i 1 fedd?

Jeg lurer også på om det finnes gode alternativer til rå hvitløk man kan ha til mat, som f.eks hvitløkssmør? Finnes det noe slikt med mindre karber?


#2

BenteR sa for siden:

Vei en fedd om du er i tvil.
Personlig så veier jeg aldri hvitløk fordi smaken er såpass sterk at smaksløkene sier stopp før blodsukkeret stiger.....


#3

bærrgen sa for siden:

Jeg verken veier eller teller karber for hvitløk. Det blir ikke brukt mye om gangen og hvitløken har så mange gode egenskaper at den får være som den er :D


#4

Lillemy71 sa for siden:

Tja hvis man antar at et fedd rå hvitløk er ca 3 gram er det 0,5 kh per fedd. Det er ingenting og som andre skriver, man får ikke i seg så mye om gangen og hvitløk har så mange positive egenskaper at det er bare å spise med god samvittighet. Dessuten mener jeg å huske at hvitløk har lav glykemisk indeks.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.