< Tilbake til oversikten

Daddas ovnsstekte omelett

#1

Dadda sa for siden:

Laget en stor porsjon i en stor ildfast glassform.
Ble veldig godt :hungry:

6 egg
6 ss. vann
Skvett fløte
Revet gul og rød cheddar
Salt og pepper

Picnic skinke (fra boks)
Rødløk
Rød paprika

Skinke, løk og paprika kuttes i terninger, stekes og avkjøles.
Egg, vann og fløte piskes sammen. Krydder og revet ost tilsettes.
Alt blandes og fordeles jevnt i stor glassform.
Stekes på 175 grader til stivnet.

Blir en ganske flat omelett. Jeg delte den opp i 12 firkanter mens fortsatt litt varm. Etter avkjøling ble de fryst ned i små porsjonsbokser.
Jeg brukte ganske mye "fyll" for at det skal mette ekstra godt.
Cheddaren ga ekstra god smak :stortsmil


#2

Camomilla sa for siden:

Hørtes deilig ut :) Hvordan er den tint? Jeg har aldri tenkt over å fryse omelett/egge-ting i det hele tatt - hvordan oppfører det seg etterpå?


#3

Dadda sa for siden:

Hei Camomilla :) Det går veldig fint. Blir som før den ble fryst synes jeg. Jeg varmer det i mikroen eller bare lar det tine på benken. Masse smak i denne og det hjelper meg de gangene jeg er iferd med å "tømme alle skap" når jeg har lyst på ett eller annet.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.