sonjaera sa for siden:
Jeg har funnet ut at jeg må være enda mer nøye med hva jeg får i meg. Jeg går ikke ned. Vil også finne ut tålegrensene mine.
Har derfor begynt med kostholdsdagbok. Enkelt og greit å følge helt til jeg kommer til middagen som kan inneholde mange forskjellige ting.
Hvordan gjør dere det med gryter, supper, panneretter osv? Hvis man feks lager suppe så kan man jo veie alt før man putter det oppi, men veier dere da tallerkenen etter der har forsynt dere? Man vet jo heller ikke hvor mye av hver enkelt ingrediens som havnet på akkurat min sleiv.
Sånn som feks i dag har jeg laget kyllingsuppe med kokosmelk og grønnsaker. Jeg vet jo ikke akkurat hvor mange desiliter jeg fikk i meg av kokosmelken når det er så mye annet oppi der.
Å regne ut middagen blir derfor veldig unøyaktig og redd for å gå på en smell der.
Håper dere skjønner hva jeg mener :) Hvordan gjør dere det?