Spre en pose frossne grønne bønner på et stekebrett, pensle med olje og strø salt og evt annet krydder over.
Sett brettet i kald ovn og sett den på 230 grader C.
Stek i 30 min, vend litt på bønnene og stek videre i 15-20 min.
Dersom du ikke bruker hele posen stek i kortere tid!
230 grader??? Ok, greit nok at de settes i kald ovn, men ovnen til Lille Gubben er varm etter 10-12 min og om de skal stå der inne på 230 grader i 40 min så er de garantert kremerte!
Jeg brukte ikke hele posen og de ble ferdig mye fortere enn det står i oppskriften. Tror at de kan bli myke og ikke sprø om du skrur ned varmen, ta de heller ut når du ser at de er blitt brune.
Herregud så godt!!! Dette er jo bedre enn potetgull, definitivt mitt nye favorittsnacks :sikle:
Laget det en gang før, men da brukte jeg ferske bønner. Det funket dårlig... Men med frosne aspargesbønner ble det perfekt!
Har prøvd disse et par ganger men hver gang har det blitt en brent smak på dem? Selv om de har stått inne kortere enn det står, og de ikke har vært svarte.. Får kanskje prøve igjen.
De skal bli nesten brent, og ha en brent smak. Men kanskje du har for lite olje på? jeg er generøs med olja, og har gjerne på noen smørklatter i tillegg.
Kanskje det har vært riktig likevel da? :lol: Tenkte det var feil når det smakte brent :p Har hatt ganske mye olje på, men ikke smør.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.