< Tilbake til oversikten

Kyllingsuppe m/chilli og ingefær

#1

lchf-hege sa for siden:

i går lagde jeg en god kyllingsuppe og ønsker å dele oppskriften med dere..

1 stor løk
1 rød chilli
2 fedd hvitløk
1 ss finhakket,frisk ingefær
1 gulrot
2 ss matolje
1 ts karri
1 liter vann
4 ss kyllingfond
2-3 kyllingfileter.
3 dl kremfløte
1 klype timian
havsalt
pepper

start med å hakke løk, finhakke hvitløk,chilli(fjern hinner og frø) , ingefær.
kutt gulroten i fine staver.
Strimle kyllingfiletene i passende biter.
varm oljen i en egnet kjele sammen med karri.
tilsett løken og fres dette i 2-3 min.
tilsett hvitløk,chilli,ingefær og gulrotstavene. Fres dette videre i 2-3 minutter.
tilsett så vann,kyllingfond og fløte.
Når ddette kommer i kok,så tilsettes den strimlete kyllingfileten.
la det stå og småkoke i 10min.
smak til med havsalt,pepper og timian.

her finner dere bloggen minlchf-mat.blogspot.no/


#2

Dadda sa for siden:

Takk for at du deler! Dette må jeg prøve:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.