< Tilbake til oversikten

Polydekstrose

#1

troya sa for siden:

kan vi spise dette ?


#2

Photobscura sa for siden:

Joda, bra for noe er det vel ikke, men vet ikke om det skader heller. Det er et type kostfiber som brukes som "bulker" i diverse sukkerfrie matvarer, altså fyllstoff, som også gjør ting seige. Det brukes i begge lettisene til Hennig Olsen og Diplom-is, f.eks. Jeg bestilte noe fra USA som jeg har brukt i brownies og pepperkaker. Man kan bli veldig rar i magen, ettersom det ikke brytes ned før i tykktarmen, noe som foråsivdt ikke påvirker blodsukkeret, men gjør at man får mye gass, og i verste fall diare. Så, med alt av uløselig fiber/sukkeralkoholer etc. bør man først og fremst utvise et visst måtehold.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.