< Tilbake til oversikten

Erstatning for fiskesaus?

#1

Bønna200 sa for siden:

Det er så mange oppskrifter som høres så gode ut, men så inneholder det fiskesaus og jeg er allergisk for fisk. :mad:
Kan sausen bare utelates, eller er den veldig viktig for smaken? Og kan noe annet evt erstatte den?


#2

kamp sa for siden:

Fiskesaus brukes istede for salt


#3

BenteR sa for siden:

Om jeg ikke har fiskesaus så bruker jeg av og til en blanding av soyasaus, mirin og litt eddik.....


#4

Bønna200 sa for siden:

Takk dere to! :blomster:

Da "lager jeg saus" istedet og salter bare mer når jeg har late dager. :p

Gleder meg uansett til å prøve noen oppskrifter jeg ikke har turt meg på før. :D


#5

MelindaB sa for siden:

Hei!
Er ny her på forumet og prøver om jeg får til å legge inn et svar. Sikkert et annet sted jeg skulle gjort det, men. Sliter litt med å skjønne selve oppbygginga av alle disse trådene, jeg...


#6

nellie sa for siden:

Du går på "Forum" helt øverst her, så finner du frem til et passende underforum, trykker på "ny tråd" også skriver du i vei og poster. Da kommer det etterhvert svar i den tråden.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.