< Tilbake til oversikten

Kh i lime?

#1

Ladybird88 sa for siden:

Ifølge Bama er det 0,8. Ifølge alle de utenlandske sidene jeg har vært på er det fra 6 kh og oppover? Noen som har noen formening om hva man skal stole på? Og ja, det er per 100 g de sidene jeg har sett på..


#2

BenteR sa for siden:

Jeg rekner 0,8/100 gram. Det stemmer også med at lime ikke påvirker blodsukkeret mitt,



#4

Photobscura sa for siden:

Omtrent 3/4-deler av ren lime er kostfiber, så jeg tipper det er derav du får det høye tallet, ettersom det ofte ikke er trukket fra, men det er det stort sett alltid i det norske næringsinnholdet. Nå spiser man forsåvidt sjelden hele limen, så det er jo på sett og vis reellt, men det er vel heller ikke så ofte man drikker mye limejuice om gangen, heller?! Jeg bruker i alle fall bare saften som smakstilsetning, og da stort sett ikke mer enn en halv lime om gangen.


#5

Ladybird88 sa for siden:

Tar en medisin som gir sterk tørste, derav behovet for lime til å variere litt og smakssette vann :) men går kanskje en hel lime om dagen. Men skal kutte ned på det og heller spare det til vedlikeholdstiden, ah, sweet vedlikehold, snart, snart...

greia med lime er at den smaker frukt, og frukt forbinder jeg med sukker... Klarer faktisk ikke drikke te med bær i lenger, synes det smaker for søtt, får noia... Men når jeg kommer over på vedlikehold, så er det ikke så farlig lenger. men bare tanken på at vekten står stille pga en dum te gjør at jeg skygger unna... Er vel et petimeter :P


#6

Kanutten sa for siden:

Limejuice ble i utgangspunktet laget for militæret for at soldatene der ikke skulle lide av c-vitmangel. Jeg tror at effekten av c-vit er mye større enn konsekvensen av ev karber.


#7

Ladybird88 sa for siden:

Det har du rett i... Men det er hvis det er over lang tid, og jeg regner med å kunne drikke limejuice hver dag igjen snart, dessuten tar jeg pauser i nullkarbodietten etter en måned eller to...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.