Her får brokkolien følge av en ost fra sitt eget hjemland, Italia.
Fremgangsmåte:
Del brokkolien i bitte små buketter.
Stek, bak (20-30 minutter på 180 grader) eller kok/damp (i ca 10 minutter) brokkolien.
Legg brokkolien på et fat eller dyp tallerken. Bland sammen olje, sitronsaft og hvitløk (du kan også ha i litt sennep). Bland god.
Skjær skav av osten med en potetskreller. Hell over dressingen.
Ingredienser:
1 stk brokkoli 50 g parmesan 1 fedd hvitløk 5 ss olje 2 ss sitronsaft
Oppskriften er hentet fra: Klikk.no | Kokk: Christopher Sjuve
Jeg pleier å smørdampe brokkolien - tar ganske mye lenger tid enn å koke den :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.