< Tilbake til oversikten

Tilbehør: brokkoli med parmesan fra Christopher Sjuve

#1

Sivensvans sa for siden:

Erik Hannemann

Tilbehør
Brokkoli med parmesan

Her får brokkolien følge av en ost fra sitt eget hjemland, Italia.

Fremgangsmåte:
Del brokkolien i bitte små buketter.
Stek, bak (20-30 minutter på 180 grader) eller kok/damp (i ca 10 minutter) brokkolien.
Legg brokkolien på et fat eller dyp tallerken. Bland sammen olje, sitronsaft og hvitløk (du kan også ha i litt sennep). Bland god.
Skjær skav av osten med en potetskreller. Hell over dressingen.

Ingredienser:

1 stk brokkoli
50 g parmesan
1 fedd hvitløk
5 ss olje
2 ss sitronsaft

Oppskriften er hentet fra: Klikk.no | Kokk: Christopher Sjuve


#2

TrillTrall sa for siden:

Små brokkolibuketter kokt i 10 min kan spise med sugerør... Det holder i lange baner med 2 min!


#3

Kanutten sa for siden:

Helt enig. :ja: Jeg pleier la dem koke ett minutt og har dem deretter i iskaldt vann for å stoppe kokinga. 10 min er aaaalt for lenge.


#4

Kanutten sa for siden:

Bildet viser heller ikke en 10min brokkoli..


#5

Carisma sa for siden:

Men om man damper den stemmer nok 10 min


#6

Camomilla sa for siden:

Jeg pleier å smørdampe brokkolien - tar ganske mye lenger tid enn å koke den :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.