< Tilbake til oversikten

Smart tips - salat i norgesglass

#1

Sivensvans sa for siden:

Salater mister imidlertid ofte litt av sjarmen etter noen timer i lunsjboksen: Salatbladene blir daffe og mister sprøheten, dressingen pipler ut i bagen og tomatene blir most.

Men fortvil ikke! Hvis du lager salaten i norgesglass og legger ingrediensene lagvis, har du alltid en frisk salat til lunsj på jobben, i parken på piknik eller til lange bilturer.

Begynn alltid med å legge dressingen nederst, før du fyller på med mer kompakte ingredienser etterhvert. Legg salatbladene helt på toppen. Dermed blir de beskyttet for dressingen og holder seg friske mye lenger.

Salaten kan enten spises direkte fra glasset eller blandes i en separat bolle, og som en ekstra bonus holder den seg frisk i flere dager.

Les hele artikkelen fra godt.no her:

www.godt.no/#!/artikkel/23231993/fem-smarte-salater-du-kan-ta-med-paa-jobb-eller-i-parken


#2

Anne sa for siden:

Jeg og så den, Sivensvans...
Virket smart.

Gode ideer til salat er bra:)


#3

Sivensvans sa for siden:

Anne :love:

Ja, sant? For meg er det logisk at salaten holder seg bedre på denne måten her. Jeg skal på Jernia i dag og kjøpe norgesglass;)


#4

mereo sa for siden:

Eneste "problemet" jeg ser er at det blir tungt å ta med seg.


#5

Sivensvans sa for siden:

Ja, det er jo glass og det veier jo sitt. Jeg bærer det i så fall bare fra bilen og inn på jobb, så det går fint. Men, det er ikke noe jeg ville bært på en langtur på fjellet feks, tror jeg da;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.