Tetra sa for siden:
Noen tips til hva som er godt å grille?
Vi skal kjøpe vår første grilll nå!
Tetra sa for siden:
Noen tips til hva som er godt å grille?
Vi skal kjøpe vår første grilll nå!
index sa for siden:
Paprika er suverent på grillen. Aubergine, squash, sellerirot... Mulighetene er mange, bare prøv deg frem!
TrillTrall sa for siden:
Småtomater, babymais...
AntoniaM sa for siden:
Grønn asparges!
Liker du shampinjong, kan du legge de hele på grillen. Fjerner du "stilken", Kan du legge litt ost inne i fordypningen og la den smelte der.
Forøvrig kan du lage det meste ved å pakke inn i folie og på den måten bake det - sellerirot i terninger, løk, champinjong osv
nellie sa for siden:
Asparges!:) Mais, paprika, sopp, osv
Carisma sa for siden:
Absolutt alt kan grilles. Google grilloppskrifter så finner du haugevis.
smgj sa for siden:
Åh... kjøp spiss paprika, bacon/serrano og philadelphia/tubeost... Del paprikaen i to på langs (ikke fjern stilken), ta ut frøene og fyll den med ost. Strø over f.eks krydder/hakket soltørket tomat/hakket løk/hakket marinert hvitløk og surr bacon rundt. Grill på svak varme til osten har smeltet.
Tetra sa for siden:
Bør grønnsaker og frukt griller i alufolie eller i aluformer eller rett på rista? Tenker om det drypper liksom.... Må alt smøres med olje?
Har helt ny gassgrill så jeg er helt NOOB på grillingområdet ;)
svar sa for siden:
Man har alltid www.grillet.no for all your grilling needs :D
Jeg kjøpte en slik her i år, nå kan jeg snurre det meste:
www.webergrill.no/grilltilbehoer/tilbehoer/rotisserier-g6715-s8/weber-original-kurv-til-rotisseri-17394-s8.aspx
Grønnsaker er vell best å ta på spyd vill jeg tro, men man kan også bruke en aluform, pakker man det inn så blir det mer bakt/kokt.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.