Jeg er ny her, og lurer på om noen kan gi meg et råd!:)
Jeg har begynt på ketolysekuren, og er så glad i brød. har prøvd og bake soyabrødet, men syntes ikke det var det helt store. Har noen noen forslag på noe jeg kan tilsette???
HAr kjøpt en pakke "Møllerens speltbrød" ( du blander i gjær, vann og olje). Rett avskrift på pakken er som følger: karb. ( pr 100 g ferdig bakst) 38,3g, hvorav sukker 1,8.
er det ikke etterhvert greit med sånne naturlige kaeber som inneholder lite sukker?
Beklager ellers min mangel på lavkarbo kunnskap.
Hei
Jeg bruker å riste brødet før jeg spier det. Da er det faktisk spiselig:p
Men nå.. etter maange måneder på Ketolyse, så lager jeg vafler innimellom. Spiser det med ost på. Så godt atte:p
Her er flere brød, versjoner av det første brødet til naboen til Torkil. Det første brødet ble litt vått, så hun laget nytt. Så har Princess laget en annen versjon som også er bra.
Jeg har akkurat tatt (den siste versjonen av naboen sitt brød) ut av ovnen. Måtte bruke opp soyaproteinet før jeg prøvde neste utgave !
Princess sitt blir neste - i denne tråden finnes flere:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.