< Tilbake til oversikten

Hjemmelaget sennep?

#1

Moogie sa for siden:

Er det noen som har prøvd å lage sennep selv? Alle de ferdige sennep har jo bra mye karbohydrater i seg. Ser at alle oppskrifter jeg kommer over inneholder sukker eller honning. Og selv om det er ikke de store mengder sennep man får i seg om man bruker en ss eller to i saus eller salt så har jeg alikvel tenkt at det skulle jo gå an å redusere sukkerinnhold i den. Noen som ahr prøvd andre søtning i sennep? Sukring eller tegatesse? Vil de fungere?


#2

Yonah sa for siden:

Jeg bruker dijonsennep. Færre karber får du ikke om du lager selv.


#3

Supera sa for siden:

Jeg har ikke prøvd selv, men jeg ville brukt sukrin gold.


#4

sylwester sa for siden:

Enig med Imse. Dijon sennep har ikke tilsatt sukker og er sterk så du bruker virkelig mindre av den enn annen sennep.


#5

Moogie sa for siden:

joda, jeg bruker også dijon, men ble veldig tent på ideien om å lage selv. Alt bruker jo å være bedre når man lager selv :) Så tenkte kanskje jeg skulle prøve


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.