Sivensvans sa for siden:
Etter å ha testet forskjellige varianter av knekkebrød har jeg nå kommet frem til en oppskrift som jeg er så fornøyd med at jeg vil dele den med de som vil;)
I en bolle blander du:
2 dl glutenmel
2 dl knuste linfrø (jeg kjøper disse hos Europris)
1 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
1 dl gresskarkjerner
1 1/2 dl kruskakli
1 ts salt
3 1/2 dl vann
(Jeg hadde også oppi karve, for jeg er så glad i det)
La blandingen svelle en halvtimes tid.
Fordel på to stekeplater med bakepapir, jeg pleier å bre blandingen utover v å legge bakepapir også oppå blandingen og stryker det hele utover - veldig enkelt og papiret glir lett av igjen.
Sett ovnen på 200 g varmluft, senk til 150 g når du setter inn brettene.
Stek 20 min - bytt plass og stek videre i 25 minutter.
Jeg synes disse ble veldig gode, håper de smaker for deg som vil prøve også!