< Tilbake til oversikten

Mitt beste knekkebrød

#1

Sivensvans sa for siden:

Etter å ha testet forskjellige varianter av knekkebrød har jeg nå kommet frem til en oppskrift som jeg er så fornøyd med at jeg vil dele den med de som vil;)

I en bolle blander du:

2 dl glutenmel
2 dl knuste linfrø (jeg kjøper disse hos Europris)
1 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
1 dl gresskarkjerner
1 1/2 dl kruskakli
1 ts salt
3 1/2 dl vann
(Jeg hadde også oppi karve, for jeg er så glad i det)

La blandingen svelle en halvtimes tid.
Fordel på to stekeplater med bakepapir, jeg pleier å bre blandingen utover v å legge bakepapir også oppå blandingen og stryker det hele utover - veldig enkelt og papiret glir lett av igjen.
Sett ovnen på 200 g varmluft, senk til 150 g når du setter inn brettene.
Stek 20 min - bytt plass og stek videre i 25 minutter.

Jeg synes disse ble veldig gode, håper de smaker for deg som vil prøve også!


#2

index sa for siden:

Hvor mange karber blir det av dette? Havregryn er vel ikke helt ketolysevennlig?


#3

Sivensvans sa for siden:

Du har helt rett, havregryn er ikke det første man bruker på ketolyse - jeg lagde en ny blanding i går hvor jeg heller tok i mer knuste linfrø og det ble like bra:)

Jeg vet desverre ikke hvor mange karber det er i røra tilsammen.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.