kloppsi sa for siden:
Jeg har laget denne i høykarbovariant i flere år. Den er supergod. Jeg har prøvd med ulike lavkarbobunner, men har funnet ut at den egner seg best uten bunn. Knallgod.
Jeg bruker to former til denne oppskriften (str 12), så fryser jeg den ene kaken. Kan også lage den i en vanlig kakeform (22 el 24).
Denne kaken passer perfekt til vår og 17. Mai :-)
1 pk sukkerfri jordbærgele, jeg brukte confecta sin 0, 05 kh.
2, 5 dl vann
5 plater gelantin
1 boks rømme eller kesam
2 bokser philadelphia ost
1, 2 dl tagatesse
5 dl kremfløte
Geletopp
1 pk jordbærgele
4 dl vann
Legg gelantinplatene i kaldt vann i ca 10 min
Kok vann og løs opp gelepulveret
Klem av vannet av gelantinplatene og løs opp i geleen - settes til kjøling.
Pisk sammen rømme, kremost og tagatesse.
Pisk fløten stiv og vend inn i blandingen. Pass på at alt blir godt blandet.
Pisk inn geleen (som nå er lunken)
Avkjøles i kjøleskap i 5 timer
Lag gele og ha på toppen av kaken. La det avkjøles i kjøleskap til avkjølt.