< Tilbake til oversikten

slank med kokosfett?!?

#1

hannepanne sa for siden:

Leste en artikkel om dette i et blad. Man spiser 3 ss kokosfett per dag, dette skal øke forbrenningen med opp til 50%. Hva bør jeg spise i tillegg til fettet, og bør jeg innta fettet før måltider spredt ut over hele dagen?

Jeg ammer, vil dette gå ut over melkeprod?
Trener 3-4 ganger i uka i tillegg til gode gåturer, er dette OK?

Hvor lenge bør jeg vente før jeg ser resultater?


#2

Nille sa for siden:

Jeg er ny på kokosolje/fett (Cocosa) sjøl. Men det står på glasset at de anbefaler 2 ss pr dag, med måltid, 1 ss morgen og 1 ss kveld. Det var også hva de anbefalte i helsekosten der jeg kjøpte det. (1 ss veier 12 gram by the way).
At det øker forbrenningen med 50% stiller jeg meg tvilende til. Det står det ingenting om på alle de sidene/rapportene jeg har lest om dette nå. Jeg har tatt 2 ss/dag i ei uke snart og merker at jeg ikke fryser så mye som jeg pleier, kanskje litt mer opplagt, ikke så trøtt om morningen ...... og er fryktelig tørst ! Vekta vil vise om jeg har forbrent mer fett !

Man skal spise lav karbo-kost, fungerer IKKE med høy karbo sto det på en amerikansk side jeg leste. Det finnes også en egen "coconut-oil diet", jeg har linken på PC'en på jobben....det så IKKE godt ut ! Hvis man har problemer med å følge Atkins eller Fedon vil man garantert ha problem med den dietten !

Hvis du ammer ville jeg ha sjekket med lege eller andre som kan ha greie på hvordan dette påvirker ......flere nye mødre med kunnskap her i forumet....de vet kanskje mer ???? Iset kanskje ??


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.