< Tilbake til oversikten

Gnocci med bacon og purresaus

#1

Dilly sa for siden:

inspirasjon herfra: rimmis.blogg.no/1330251325_gnocci_med_bacon_og_p.html

1 pakke bacon
1 sp smør
1/2 purre
2 båter hvitløk
1 ts dijonsennep
3-4 sp creme fraiche
Salt og pepper
Frisk timian
1 porsjon gnocci
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=55459

Fersk revet parmesan

Skjær bacon i små terninger og stek i smør til den er brun. Ta ut av pannen. Skjær purre i skiver og stek i baconfettet sammen med finhakket hvitløk. La dette surre i ca. 10 minutter til det er mykt og gyllent. Ha så i baconbitene og tilsett sennep og creme fraiche, sammen med finhakket timian, og salt og pepper. Rør om og sett til side. Varm gnocci i sausen. Server med revet parmesan og en god rødvin :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.