< Tilbake til oversikten

Lavkarbo-gnocci-NOT

#1

Dilly sa for siden:

Ååå, i dag fikk jeg så lyst til å lage gnocci :)
de lages jo av potet, hvetemel, egg og tilbehør. masse oppskrifter på nettet.
ja vel, så vanskelig kunne det vel ikke være å lavkarbofisere en oppskrift! Trodde jeg...

jeg kuttet opp litt sellerirot, det var ca 340 gram. kokte mørt, stavmiksa og tilsatte 1 egg, 1 ss kokosmel, 1 ss fiberhusk og 1 ts bakepulver. Inn i kjøleskapet 1 times tid.
Ut av kjøleskapet og mikset med noen friske, frosne urter. Knadd sammen og rullet ut i tynne strengler på ca 1 cm i diameter. Kuttet opp i biter og lagt i en bolle.
Kokt opp vann med salt og lagt gnocciene oppi, gledet meg til deilige gnocci.....

Det som skjedde var at de kokte helt bort i kålen... dvs, at alt ble bare suppe og gikk rett i do...

Nestemann som lager gnocci :D ?


#2

langaard sa for siden:

Steke dem i ovnen kanskje:confused:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.