Bella1 sa for siden:
Idag lagde eg mat med aubergine for første gang. Lasagne med aubergine. Lot de ligge på papir med salt og skylte de etterpå, men skallet ble så utrolig seigt! Var vanskelig å skjære gjennom. Er dette vanlig? Skal den skrelles?
Bella1 sa for siden:
Idag lagde eg mat med aubergine for første gang. Lasagne med aubergine. Lot de ligge på papir med salt og skylte de etterpå, men skallet ble så utrolig seigt! Var vanskelig å skjære gjennom. Er dette vanlig? Skal den skrelles?
langaard sa for siden:
Ja:)
Moogie sa for siden:
Ja, de skal skrelles
Changes sa for siden:
Tøys.
Aubergine skal selvfølgelig ikke skrelles.
Hedda:) sa for siden:
Jeg har aldri skrelt aubergine! Blir ikke seigt heller.
Carisma sa for siden:
Auberginer skal ikke skrelles nei :nei: Da blir det jo bare slafs?
Men det er viktig å steke de litt først så de blir myke.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.