< Tilbake til oversikten

Sukrin/Tagatesse vs sukker

#1

Fullfres sa for siden:

Jeg har lett masse rundt her, og funnet mye info om sukrin og andre sukkererstatninger. Det jeg ikke har funnet, er hvor mye sukrin eller Tagatesse jeg må bruke for å erstatte sukker.

Jeg har en kakeoppskrift jeg har lyst til å prøve, og i bunnen må jeg erstatte 250 gr sukker, og i fyllet må jeg erstatte 125 gr sukker. Det er 1 ss vaniljesukker i fyllet også, og det tenkte jeg å erstatte med ca 1/2 ts buourbon vanilje.

Erfaringsmessig blir det en kald/skarp ettersmak av å bruke bare sukrin, så jeg tenkte å blande sukrin med litt Tagatesse. Det har funket i andre oppskrifter tidligere, men da har jeg fått oppgitt søtning i sukrin.

Noen som kan hjelpe meg? :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.