< Tilbake til oversikten

Rivjern med sveiv

#1

StineK sa for siden:

Bruker det gode gammeldagse rivjernet ganske mye. Men ulempen er at det er blomkålbiter over hele kjøkkenet etterpå.

Er det noen som har erfaring med disse boksene som har en sveiv man rasper med?

Ser for meg mindre søl hvis inni en boks? Og at det er mindre styr enn å finne frem kjøkkenmaskinen hver gang. Har for lite kjøkken til at den kan stå framme.


#2

kennygirl sa for siden:

Jeg kjøpte en sånn sveiv med rivjern på tupperware en gang. Tenkt til å rive ost med, men det satte seg ost overalt og var et mareritt å rengjøre.
Men til blomkål vil jeg tro den er genial!
Anbefaler uansett ikke den fra tupperware da... Om du kjøper en og er veldig fornøyd må du gjerne si fra her ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.