< Tilbake til oversikten

Gluten- og melkefrie lapper

#1

BenteR sa for siden:

Lappene begynner og bli farlig gode etter flere modifikasjoner, men nå smaker de nesten som boller selv om de ser ut som fiskekaker...

8 små egg vispes skikkelig luftig
har i:
50 gram kokosmel
1 toppa ts johanesbrødkjernemel
1 ts bakepulver
2 toppa ts kardemomme
6 strøkne ss kokosolje (pure)
1 dl kokosmelk

Blandes godt med mixeren og får svelle i 15-20 minutt. Jeg steker dem på tørr takke og serverer dem med bær fra fryseren. Kjempepopulært her i huset.

Hver lappe gir ca
karbohydrater: 0,8
fett: 10
protein: 4
kcal:111


#2

ireile79 sa for siden:

Kan disse også stekes i stekepanna? :)
Høres veldig gode ut!!:sikle:


#3

Fillilura sa for siden:

Vil tro det går an å steke i tørr stekepanne også :)
Høres unektelig godt u i allefall. må testes :D


#4

kristine89 sa for siden:

Ja, denne skal jeg prøve! :)


#5

BenteR sa for siden:

Har ikke prøvd og steke dem i stekepanna, men vil tro at det skal funke like godt. Jeg er såpass lat, at jeg bruker steketakka så sant det lar seg gjøre.:p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.