< Tilbake til oversikten

Ketolyse-bar

#1

nickless sa for siden:

Hadde lyst å prøve å lage egne proteinbarer, og har sett flere oppskrifter på dette, men hadde samtidig lyst å gjøre baren mer ketolyse-vennlig.

Brukte oppskriften fra kriweb som utgangspunkt, men har lagt til en del mer fett.

Oppskrift til to barer: Sjokolade og kokossmak

60 g kokosmelk (kremen, Santa Maria original)
15 g cocosa extra virgin (med kokossmak)
15 g kokosmel (jeg bruker Arman Prana)
20 g proteinpulver (sjokoladesmak, jeg bruker Nanox Varcil R2 (myseprotein)
10 g sukrinmelis (blir mindre "knasende" enn om man bruker sukrin)

Valgfritt: overtrekke barene i sukkerfri sjokolade

  • Blander alle ingrediensene sammen og fordeler de i to porsjoner à 60 gram og former de til avlange rektangler i klingfilm. Legger de så i frysen en stund til de er blitt faste, før de enten kan spises eller overtrekkes i sjokolade :)

Næringsinnhold per bar blir flg: (uten sjokoladetrekk)

160 kcal
13,2 g fett
10,6 g protein
0,7 g karbohydrat


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.