< Tilbake til oversikten

Brød for lavkarbere, fastende, travle, på budsjett og påleggselskere

#1

Ziltoidia sa for siden:

Denne oppskriften baserte jeg en gang på lompeoppskriften til Hanne og Kari, men den har liksom fått sitt eget liv.

Du kan improvisere mye, men slik gjør jeg det:

20g pofiber
18g fiberhusk
1 toppet krm johannesbrørdkjernemel

litt (1 ss f eks) av kruskakli, fibrex... det du måtte ønske
litt salt og anndre ønskede smaker
---- bland det tørre ----
Bland i minst 1dl vann og kna sammen.
Til slutt har du en ganske fast deig som du kjevler utover og har i stekepanna på høy varme og relativt kort steketid.

Og der har du brødet ditt.

Det er litt i det seigeste laget, sannsynligvis pga mengden fiberhusk... så det er bare å prøve seg frem med andre bindemiddler. Brødet smaker ikke allverdens, så slå deg løs med pålegget.

Litt instagramskryting med bilde:

Og et kanskje mer informativt bilde:

Lagde disse klokka 8 om morningen, og det tok null tid, og man bruker svært lite av nokså billige ingredienser. :)

Edit: nevnte jeg at dette gir en super pizzabunn?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.