Ziltoidia sa for siden:
Denne oppskriften baserte jeg en gang på lompeoppskriften til Hanne og Kari, men den har liksom fått sitt eget liv.
Du kan improvisere mye, men slik gjør jeg det:
20g pofiber
18g fiberhusk
1 toppet krm johannesbrørdkjernemel
litt (1 ss f eks) av kruskakli, fibrex... det du måtte ønske
litt salt og anndre ønskede smaker
---- bland det tørre ----
Bland i minst 1dl vann og kna sammen.
Til slutt har du en ganske fast deig som du kjevler utover og har i stekepanna på høy varme og relativt kort steketid.
Og der har du brødet ditt.
Det er litt i det seigeste laget, sannsynligvis pga mengden fiberhusk... så det er bare å prøve seg frem med andre bindemiddler. Brødet smaker ikke allverdens, så slå deg løs med pålegget.
Litt instagramskryting med bilde:
Og et kanskje mer informativt bilde:
Lagde disse klokka 8 om morningen, og det tok null tid, og man bruker svært lite av nokså billige ingredienser. :)
Edit: nevnte jeg at dette gir en super pizzabunn?