Jeg er jo som sikkert mange har fått med seg på tur på hotell som ikke har frokost. Jeg har kjøpt et lavkarbo brød, men trenger jo noe pålegg.
Det er ikke kjøleskap her så må være noe som tåler å ligge i romtemperatur.
Har kjøpt inn salami og agurk men ble plutselig usikker på om salami tåler å ligge i romtemperatur?
Den er ikke åpnet men tenker å spise den til frokost imorgen og overimorgen.
noen som vet? :D
Noen dager i romtemp er ikke noe problem, nei.
En butikk her hadde alle salamipølser på tilbud og den sjokkselgeren sto midt på gulvet i butikken i flere dager.
Ja salami er vel full av konserveringsmidler:) Rått kjøtt er verre enn pålegg med tanke på holdbarhet i romtemperatur. Så noen ganger er det bra med tilsetninger også, ha-ha. Du kan ikke sette det utenfor vinduet, da? I en pose? Jeg bruker trappa som fryser om vinteren.
Jeg endte opp med å ha den i vinduskarmen med vinduet oppe og det funka kjempe! Ikke ble den svett heller så det var en suksess :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.