Hedda:) sa for siden:
Denne retten passer til deg som ønsker å spise lavkarbo, men også må passe på kaloriene, samt deg som ønsker å få i deg en del grønnsaker. :)
RED CURRY WOK
Ingredisenser:
1 rød paprika
0,5 gul paprika
0,5 squash
0,5 aubergine
15 miniasparges
10 ferske champignoner
1 rødløk
En bunt babyspinat
1 boks kokosmelk light
2-3 ss currypaste (thai-versjonen)
Pepper
Olje til steking
Slik gjør du:
Gjør klar alle grønnsakene. Skjær paprika i strimler og kutt miniasparges i små biter og legg dette i en liten skål. Skjær champignonen i skiver og kutt opp rødløken i små biter, legg i skåler. Skjær squash i strimler og aubergine i små firkanter og legg dette i en liten skål. Legg så sukkererter og spinat i en egen skål. Varm wokpannen og tilsett litt olje. Ha over champignonen. Når den har stekt litt tilsetter du løken og lar dette surre litt, før du tar dette ut av wokken og opp i en skål. Hell så squash og aubergine i pannen, la dette steke litt, før dette også tas ut og legges i skålen. Stek så paprika og asparges veldig kort (30 sekunder ca), før du heller resten av grønnsakene tilbake i pannen. Ha over 2-3 spiseskjeer med currypaste og hell over kokosmelken. La dette koke litt. Tilsett spinat og sukkererter rett før servering.
Denne retten er vegetar, men den blir veldig god med kylling i. :sikle:
Flere bilder finner du her.