Jeg skjønner plutselig ikke hvorfor man sier at sukker blir spist av dårlige bakterier i tarmen (for det er vel bare i tykktarmen det blir spist?) når sukker kan brukes til muskelarbeid. Kroppen bruker jo sukkeret før det ender i tykktarmen, og hvis det blir for mye på en gang omdannes det jo til fett. Nå skjønner jeg plutselig ingenting. :)
Kroppen bruker normalt ikke alle karbohydratene før de kommer i mage/tarm. I mage/tarm blir karbohydratene brutt ned, og enkelte forskere mener at kreft i tarm/endetarm kan skyldes nettopp dette, mens andre forskere er uenig.
Denne vlchf.no/artikler/karbohydrater/ er en ganske lettforståelig forklaring.
Jeg vet at det meste suges opp i tolvfingertarm og tynntarm, men der er det vel ikke de såkalte dårlige bakteriene?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.