< Tilbake til oversikten

Meatpailoaf

#1

Kanutten sa for siden:

En meatloafpaivariant? Inspirert av Carisma og hennes meazza av løvsteik lagde jeg "meatpailoaf" av løvsteik.

Man tager en tint løvsteik og kliner den litt til slik at den passer en liten paiform. Skjerper løvsteika noen minutter. Tar formen ut og fyller den med skinke/bacon, brokkoli, sopp og ost. Eggestand helles over. Noen minutter senere har man altså meatpailoaf. Nydelig!!



#3

Sivensvans sa for siden:

Så lurt, ja - dette vil jeg prøve! Takk for tips!;)


#4

Cyan sa for siden:

Hva betyr å skjerpe løvsteika?


#5

Kanutten sa for siden:

Det betyr å brune den fort. Den kan gjerne være rå inni bare det ytre er stekt.


#6

Cyan sa for siden:

Ah. Så du steker den litt i panna først da, eller har du den bare i ovnen på sterk varme først?
Og hvor lenge skal den være i ovnen etterpå, og på hvor sterk varme?
Jeg må visst ha det inn med ts :o


#7

Lilibird sa for siden:

Jeg regner med at det er i ovn ved ca 200 grader. uten at jeg selv har prøvd, så er det det jeg tipper


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.