En meatloafpaivariant? Inspirert av Carisma og hennes meazza av løvsteik lagde jeg "meatpailoaf" av løvsteik.
Man tager en tint løvsteik og kliner den litt til slik at den passer en liten paiform. Skjerper løvsteika noen minutter. Tar formen ut og fyller den med skinke/bacon, brokkoli, sopp og ost. Eggestand helles over. Noen minutter senere har man altså meatpailoaf. Nydelig!!
Ah. Så du steker den litt i panna først da, eller har du den bare i ovnen på sterk varme først?
Og hvor lenge skal den være i ovnen etterpå, og på hvor sterk varme?
Jeg må visst ha det inn med ts :o
Jeg regner med at det er i ovn ved ca 200 grader. uten at jeg selv har prøvd, så er det det jeg tipper
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.