Jeg er helt ny her, og lurer derfor litt på ting som jeg håper noen kan svare meg på.
Jeg har bestemt meg for å starte på Ketolysekuren, men hva er Ja-mat og Nei-mat? Og hva kan jeg drikke utenom vann?
2.Hvor mange karbohydrater bør jeg ligge på ila en dag?
Har alltid vært en sjokoladeelsker, har noen et godt erstatningsråd/tips til det? ;)
Jeg er ingen ekspert på ketolyse,men vil anbefale deg lese boken "Slank med ketolysekuren". Er sikkert noen tips å hente inne på [url]www.ketolyse.no[/url]
Hei
Ja mat: kjøtt av alle slag, fisk og skaldyr, oster, fete meieriprodukter, ymse grønnsaker (som vokser over jorden) blandede salater mm. Se evt. www.ketolyse.no/oppskrifter for å få en ide.
Nei mat; stivelse og sukkerholdige matvarer ( brød, potet, ris, pasta frukt med mer)
Boken kommer fort, den er lettlest og skrevet som en bruksanvisning for vanlige folk. Det er mange oppskrifter i boken. Jeg tror du vil oppdage at dette er et enkelt slankekonsept der den eneste utfordring er å følge dietten hele tiden.
Frukt inneholder mye sukker og det vil gi alt for mange karber i et ketogent kosthold.
Om du senere skal over på generell lavkarbo, kan det være rom for litt frukt.
Du kan derimot spise mye bær, bringebær og jordbær med pisket krem er veldig godt!:)
Okei! :) Så de smoothiene jeg har laget meg med bringebær/jordbær/blåbær kan jeg bare fortsette med?? :D Har blandet bærene med litt vaniljekesam og fløte. :)
Hei
Start med 15 gram KH pr dag. Sjekk med urinstix, at du kommer i ketose. ;)
Det kan være en ide å bruke oppskriftene i "Slank med ketolysekuren" i starten til du blir trygg på hva du kan spise. Sjekk evt. mine oppskrifter på min facebook "Torkil P Andersen" da får du et inntrykk av hva som går.
Oppskriftene i boken har angivelse av KH i hele retten.
Lykke til
Torkil P Andersen
Okei. :) Har ikke fått pakken fra deg enda, så har hverken boka eller de urinstixene enda. Skal inn å sjekke de nå! ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.