< Tilbake til oversikten

Vegetarpaien

#1

Hedda:) sa for siden:

Noen som har prøvd den? Er den grusom? :o

Hvordan synes dere det er best å tilberede den?

Jeg har kun én pose av den, da jeg kjøpte den av noen her inne, så vil gjerne tilberede den så god som mulig, har jo ikke mulighet til å prøve meg frem uten å bestille fler.


#2

Pearl sa for siden:

Jeg liker den ikke, men den er ikke så ille at jeg ikke klarer å spise den. Den har vært grei å ha nå jeg har vært på hotell eller andre steder der jeg har trengt å lage noe lettvindt. Trenger bare varmt vann, en plastbolle og en visp.


#3

Hedda:) sa for siden:

Så du lager den bare som den er, ikke noe ekstra i?


#4

Pearl sa for siden:

Hvis jeg lager den hjemme, så har jeg den sammen med kokte grønnsaker og salat. Men jeg har flere ganger bare vispet den sammen og hatt den alene til lunsj på jobben. Utrolig lettvint lunsj når jeg har hatt det travelt.


#5

Carisma sa for siden:

Er det den franske potetstuingen? Den er i såfall mitt favorittmåltid :)
Men den paien som ser ut som en hockeypuck er derimot litt verre... Hva gjør dere med den?


#6

andreas sa for siden:

Pucken tilbereder jeg som en hamburger. Synes den er kjempegod jeg :)


#7

Carisma sa for siden:

Konsistensen var ikke så ille som fryktet, men jeg er ikke særlig glad i tomatsauser o.l., så krydderet byr meg ordentlig imot :o


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.