Jeg har kun én pose av den, da jeg kjøpte den av noen her inne, så vil gjerne tilberede den så god som mulig, har jo ikke mulighet til å prøve meg frem uten å bestille fler.
Jeg liker den ikke, men den er ikke så ille at jeg ikke klarer å spise den. Den har vært grei å ha nå jeg har vært på hotell eller andre steder der jeg har trengt å lage noe lettvindt. Trenger bare varmt vann, en plastbolle og en visp.
Hvis jeg lager den hjemme, så har jeg den sammen med kokte grønnsaker og salat. Men jeg har flere ganger bare vispet den sammen og hatt den alene til lunsj på jobben. Utrolig lettvint lunsj når jeg har hatt det travelt.
Er det den franske potetstuingen? Den er i såfall mitt favorittmåltid :)
Men den paien som ser ut som en hockeypuck er derimot litt verre... Hva gjør dere med den?
Konsistensen var ikke så ille som fryktet, men jeg er ikke særlig glad i tomatsauser o.l., så krydderet byr meg ordentlig imot :o
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.