nonta sa for siden:
Kjempe god som base til renset kylling :)
Oppskrift med bilder finner du her: PureFood Lifestyle.no
Skall av en plommetomat
30 gram eple (gjerne mye mer, avhengig av hvor streng du er)
4 cm stangselleri
3 cm purre
1 medium løk i løvtynne skiver
Kylling (Jeg brukte 1 grillet kylling uten lår)
Krydder:
Jeg var ikke raus med krydderiene, bare litt av hver sort, utenom fersk grovkvernet pepper som jeg var noe rausere med.
Rangert etter mengde, med mest først:
Karri (2-3 ts)
Fersk, grov sort pepper
Kylling fond ( ca 1 ts)
cayenne pepper
Fersk revet muskattnøtt
chili
hvitløkspulver
1 dryss havsalt
Five spice (tuppen av en teskje)
Spisskummen (1 kvnivsodd)
Base:
1 dl majones
3 ss rømme
1 ts eddik
Jeg blandet i selvrenset kylling (minus 2 kyllinglår) og grønnsakene nevnt over. Dressingen ble perfekt mengde til denne blandingen.
Du kan fint bruke denne dressingen til annet protein, f. eks egg eller reker, det er også snadder.