Mika27 sa for siden:
Har lest så mye bra om disse lefsene. Jeg lurer på hvor mange spiser dere av gangen? Kan jo bruke disse til alt.
Ser frem til å bruke disse som pizzabunn og wraps:):)
Mika27 sa for siden:
Har lest så mye bra om disse lefsene. Jeg lurer på hvor mange spiser dere av gangen? Kan jo bruke disse til alt.
Ser frem til å bruke disse som pizzabunn og wraps:):)
nellie sa for siden:
1 maks 2.
GjenStarter sa for siden:
... hvorfor har jeg ikke tenkt på å bruke disse som pizzabunn før!? Eller wraps for hamburger for den del.... Tusen takk, Mika27. :)
missK sa for siden:
De er kjempegode som pizzabunn. Jeg steker litt bacon, har på ketsjup på lefsa så bacon og topper med ost, og steker noen min i ovnen. Lettvint, godt og mettende.
GjenStarter sa for siden:
Da har jeg prøvd lavkarbo-lefser som pizzabunn, og dævven, det var godt! Jeg skrev detaljert om det i dagboken min i dag (link i signatur). Dette blir nok "kosemat", sidestilt med salat. :D
Karma85 sa for siden:
Hvor får du kjøpt disse lefsene? :)
missK sa for siden:
Her kan du kjøpe de:
lavkarbohuset.no
Kanutten sa for siden:
Jeg synes disse er fabelaktig gode! God som vanlig tacolefse og god som pizzabunn, men jeg liker dem best stekt i stekepanna med litt smør. Ha ost, skinke etc etc på og legg en ny lefse oppå der. La alt smelte godt sammen. Kutt opp i pizzastykker og server med god salat. :sikle:
Kanutten sa for siden:
Hver lefse har 7 karber. Hvis man går på lavkarbo og ikke ketolyse kan man nok bevilge seg flere lefser hvis man kjenner at kroppen tåler det. Lavkarbo er opp til ca 120 karber?
GjenStarter sa for siden:
7g karber inkl. fiber. Når man trekker fra fiber (4g) så blir det 3g karber per lefse. (www.netrition.com/mama_lupes_tortillas_page.html)
lirumlei sa for siden:
Disse er geniale. Jeg lager quesedillas innimellom, samt at tacodager med familien er normale.
Pitabrød kjøper jeg mer av. Lettvint med pitapizza, topping varierer. Disse kjøper jeg stort av på helsekost og fryser ned. Tar opp en og annen når jeg er fysen på noe godt og lettvint.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.