< Tilbake til oversikten

Curry

#1

Ktotheaia sa for siden:

Heisann, vill bare gi dere min versjon av chicken curry;

Husk, sett av tid til å koke! Mye krydder m. lite koketid smaker herk.

Ta smør i pannen
Stek 1 løk og paprika. (Finhakket)
Tilsett under steking 2. ss paprika krydder. 1 1/2 ss. gram masala. 1 1/2 ss gurkemeie. 3. ss curry. 1 1/2 ss chilli krydder. (Best m. fersk chilli.)
Hender at jeg tilsetter litt sukrin.

Stek dette sammen i pannen og tilsett 1 boks m. craime fraise.
La dette koke sammen, ettervært som den tykner tilsetter du fløte.
(Dette velger etter hvor tykk du ønsker sausen.) Liker du en tynnere saus så kan du tilsette vann, men da må du beregne litt mer krydder.

Du salter og pepprer dette etter eget ønske.

Ta kyllingen i veldig tynne strimler og la det koke sammen med sausen. Gjør dette for det setter litt ekstra smak i sausen.

Mens det koker kan du lage blomkålris.

Jeg vil si at i løpet av 30 til 40 min har du en god curry :-)


#2

Licota sa for siden:

Namnam, jeg elsker indisk! Dette skal jeg prøve. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.