Men sånn for å krangle på det, det er jo strengt tatt ikke stevia, men et blandingsprodukt av stevia og sukrin. Men konfekten er nok sikkert god, slik sjokolade(evt kakao)/delfiafett (evt smør)konfekt er veldig populær her inne.
Jeg skal absolutt prøve din versjon når anledningen byr seg.
Lite tips, prøv en klype salt i. Det skal visstnok fremheve sjokoladesmaken, selv om en har salt smør fra før. Jeg har gjort det i flere sjokoladekaker og kjenner en merkbar forskjell.
Ja det er et blandingsprodukt av stevia og sukrin:)
Jeg har laget enda en ny versjon nå og den ble enda bedre og med enda mindre karb. Skal skrive den inn en dag:)
Hmm... Selv denne enkle oppskriften var visst for avansert for meg. Etter at jeg har rørt inn det tørre, og hatt oppi fløten. Så går det bare litt tid før det skiller seg. Det tørre klumper seg igjen, og fettet flyter rundt. Har forsøkt 2 ganger da jeg tenkte jeg kanskje hadde varmet for mye første gang, men fikk samme resultat i runde 2. Noen tips?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.