< Tilbake til oversikten

Hvilke grønnsaker passer i oksehalesuppe?

#1

nellie sa for siden:

Utenom løk, tomat, paprika, potet, sellerirot og gulrot!:)


#2

Jean1986 sa for siden:

Persillerot, pastinakk, blomkål, brokkoli, sopp, asparges, ? Alt kan vel brukes eller? hehe


#3

nellie sa for siden:

Ja, det kan det sikkert, men.:p

Ser det står stangselleri i mange oppskrifter. Ellers finner jeg bare forskjellige urter.


#4

Gerd sa for siden:

Kålrot :D


#5

BenteR sa for siden:

Jeg surrer oksehalene i smør, drysser over et raust dryss med paprika, tilsetter kokende vann og har i alle slags rotfrukter. Her er gulrot, kålrot, pepperrot og persillerot standard. Jeg har to hele løker i suppa, men fjerner dem før servering. Ellers er jeg veldig glad i urter og pleier og bruke både laurbærblad, merian og salvie i suppen. Bruker også rosèpepper.
Av og til har jeg også i finhakket hodekål.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.