< Tilbake til oversikten

Baconsurret kylling med ostefyll og spinat

#1

jb_freeze sa for siden:

Skjær et snitt i kyllingfiletene og fyll dem med creme fraiche paprika (eller annen type ost).
Surr bacon rundt hver filet (bruk gjerne tannpirker for å få feste det ordentlig).
Krydre hakket spinat med salt, pepper og muskat, fordel denne i en stor ildfast form.
Brun kyllingen i smør i en stekepanne, legg kylling over i formen, rett på spinat.
Stek videre i ovnen på 200 °C i ca. 10-12 min.
Har prøvd dette første gangen i dag og kan bare si en ting: HIMMELSK!!! :D


#2

Julie- sa for siden:

Høres veldig godt ut, må prøves! ALT med bacon er godt, da ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.