< Tilbake til oversikten

Torsketunger?

#1

Humla76 sa for siden:

Hei!
Vi har fått torsketunger fra en fisker rett i fra Lofoten.

MEN de bør jo tilberedes griljert med mel.

Hvordan kan jeg tilberede torsketunger mest mulig lavkarbovennlig??

Har kviet meg for å bruke de, da jeg vet rett og slett ikke hva jeg bør gjøre. Det er jo en skam, for i følge Gubben er torsketunger en delikatesse. Må gjøre noe nå, før de blir liggende for lenge i fryseren.

Tusen takk for alle innspill!


#2

beths sa for siden:

No problem! :) Vi griljerer fisk med malte mandler og raspet parmesanost.Kjøper mandlene ferdigmalte på helsekost. Fisken/torsketungene kan du dyppe i egg og så altså i en blanding av parmesanost og mandelmel (tror vi har hatt litt sitronpepper oppi også). Steker i masse smør med bra varme. Blir supergodt med hjemmelaget remulade til!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.