Jeg drikker ofte drikkebuljong på jobb. Toro ( kjøttbuljong, lite karb i den ) .
Leser at mange blander cocosa med kaffi. Har selv testet det og det smakte godt :-)
Men jeg tar av og til med meg drikkebuljong på termos når jeg går tur, fotball cup med barna etc. ( ferdig utblandet , varm.. ) .
Det jeg lurte på å tilsette Cocosa i den.
Blir den dårlig å stå en stund på termos før jeg drikker den ? :rolleyes:
Takk for svar Imse :D
Kan jeg jeg bare blande Cocosa i kaffe, eller bør det helst blande med smør? Jeg holder meg unna gluten og melkeprodukter.
Har den ingen effekt når den skiller seg?
Men en kan som BenteR sier, velge den uten kokossmak.
Eggemelk funker forresten fint på termos. Med egg i skiller den seg ikke på termos. Jeg har flere ganger hatt kaffe med kokosolje på termokoppen og da må jeg kjappe meg å drikke før den skiller seg( skiller seg selv om den er rykende varm og godt pisket opp også).
Eggemelkkakao er himmelsk å ha med på termos om en likevel skal ha med seg noe varmende fett noe. Da får en proteiner på kjøpet også.
Sein fredagskveld, Nupsida!? satt selv oppe seint i går, men styrte unna forumet da jeg har tendens til å bli sittende enda lenger om jeg begynner her:p
Eggemelkkakao på termos var jo et kjempetips nå som vintersesongen såvidt er i gang! En termos på 0,5 liter holder jo lenge;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.